Goedkoop vakantiehuisje België huren

Tips, hoe een goedkoop vakantiehuisje België te kunnen huren.

Een goedkoop vakantiehuisje België huren, doe je particulier.
Of je nu een goedkoop huisje in de Belgische Ardennen zoekt of aan de Belgische kust. Met deze tips kan je zeker geld besparen.

Stedentrips vriendinnen banner

Particuliere vakantiehuisjes België.

Vakantie of weekendje weg België boeken? We zijn allemaal op zoek naar goedkope vakantiehuisjes België maar willen tegelijkertijd wel een huisje huren dat comfortabel is en mooi gelegen. En natuurlijk een huisje met voldoende privacy en bij voorkeur geheel vrijstaand. En als het even kan een goedkoop vakantiehuisje België met een eigen sauna, hottub of jacuzzi. De oplossing voor dit vraagstuk? Het wordt tijd een particulier vakantiehuisje België te huren.

Waarom een particulier vakantiehuisje België meestal goedkoper is

Er zijn diverse verklaring voor de prijsverschillen tussen particuliere vakantiehuisjes en die van commerciële reisorganisaties en de luxe vakantieparken. Indien je het huisje België rechtstreeks bij de eigenaar boekt, dus niet via bemiddeling van een verhuurorganisatie, bespaar je al snel een 10 tot 15 % bemiddelingskosten. Dat is wat de commerciële verhuurorganisaties de particuliere huiseigenaren voor haar bemiddeling meestal in rekening brengen. Bij een huursom van bijvoorbeeld 500,00 euro, praat je dan al over een besparing van 50 tot 75 euro. Daarbij komt dat je bij rechtstreekse boekingen bij de eigenaar meestal geen administratiekosten betaalt. Verder heb je niet altijd te maken met een verplichte eindschoonmaak en een besparing op deze kostem.

Je particuliere vakantiehuisje België zelf schoonmaken

Indien je een appartement, bungalow of vakantiehuisje op een vakantiepark huurt, lijkt het vaak dat je goedkoop uit bent. Zeker bij last minute aanbiedingen wordt er door de parken een behoorlijke korting verleend. De lage prijs van je gehuurde huisje of bungalow vind je helaas op de factuur en huurovereenkomst niet altijd terug. Dat heeft er met name te maken dat er vaak “verplichte schoonmaakkosten” en “reserveringskosten” op die factuur vermeld staan. Verplichte schoonmaakkosten voor een 4 of 6 persoons vakantiehuis op een bungalowpark kunnen wel oplopen tot 75,00 euro. Omdat je een particulier vakantiehuis vaker zelf schoon mag maken, is dat een flinke besparing op je vakantie België.

bungalowspecials lastminutes banner

Buiten het hoogseizoen je vakantie België boeken

Wien op zoek is naar een goedkoop vakantiehuisje België, kan dat het beste doen buiten het hoogseizoen. Als je bijvoorbeeld een huisje met sauna België in juli wilt huren, weet je van tevoren al dat dit in deze maand waarop veel mensen met vakantie gaan, moeilijk gaat lukken. Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld het huren van een huisje met zwembad aan de Belgische kust in augustus. Boek je goedkope vakantie België niet in de maanden juli of augustus en vermijd perioden rond Kerstmis, Pasen, Pinksteren of Hemelvaart. Alleen dan zal je erin slagen een echt goedkoop vakantiehuisje België te boeken.

Goedkope vakantie met hond België

Ook voor een goedkope vakantie met honden België, kan je het beste een particuliere vakantiewoning huren. Het boeken van een particulier chalet België waar honden zijn toegestaan, is ook best een goed idee. Voor een huisje met hond België is belangrijk dat de accommodatie vrijstaand is en een omsloten tuin heeft. Ook dan is een particulier huisje met hond de beste keuze.

Hotels en vakantiehuizen België vinden

Wij hebben een overzicht gemaakt om snel het meest geschikte vakantiehuis België te vinden. Niet alleen voor 2, 4 of 6 personen maar ook voor groepen. Zo is het ook mogelijk, snel een groepsaccommodatie België te vinden.
Zie hier de mogelijkheden België