Mindervalide vakantie België

Een mindervalide vakantie België boeken?
Heb je een fysieke beperking en wil je een mindervalide vakantie in de Ardennen, Vlaanderen of elders in België vieren? Er zijn in heel België aangepaste vakantiehuisjes, chalets en bungalows te huur. Voor een luxe, mindervalide vakantie. Je kunt ook gaan voor een verblijf in een hotel België geschikt voor mindervaliden of een all inclusive vakantie boeken. Er zijn in zowel België als Nederland aardig wat mogelijkheden om als mindervalide te genieten van een heerlijke vakantie.

Stedentrips vriendinnen banner

Mindervalide vakantiepark?

Als je een goedkope, mindervalide vakantie wil boeken, is de beste optie een mindervaliden bungalow huren op een aangepast vakantiepark. Je kunt onder andere bij CenterParcs en LandalGreen Parks een aangepaste bungalow op een leuk park huren. Deze bungalows zijn altijd rolstoelgeschikt. Er is meestal ook een verhoogd toilet met beugels en een aangepaste douche met inloopdouche aanwezig.

bungalowspecials lastminutes banner

De hond mag ook mee bij een mindervalide vakantie België

Natuurlijk is je hond ook welkom op een mindervaliden vakantiepark. Kijk echter wel of de bungalow hondvriendelijk is. Op de meeste rolstoelvriendelijke bungalowparken in België zijn honden welkom mits ze op het park aangelijnd zijn en het goed opgevoede honden zijn die geen overlast veroorzaken.